Contact

Heb je naar aanleiding van een van mijn blogs of recepten vragen of opmerking?  Deze kun je altijd onder het artikel plaatsen.

 

Ben je op zoek naar tips over een specifiek onderwerp of heb je andere vragen? Je mag altijd contact met mij opnemen via onderstaand contact formulier of via het volgende email adres: info@genietenzondergluten.nl

Sociale media

Naast de website van Genieten zonder Gluten, kun je ons ook vinden op diverse sociale kanalen zoals Facebook en Instagram. Beide kanalen hebben dezelfde basis informatie, maar elke kanaal heeft zijn eigen extra.

 

Op beide kanalen komt er elke dinsdag om 17:00 uur een foto van een nieuw gerecht online met daarbij de link naar het recept op de website.

Elke vrijdag wordt er een nieuwe blog geplaatst om 17:00 uur met daarin tips die leven met coeliakie makkelijker maken.

 

Wist jij dat er een hele hoop #fooddays bestaan? Op deze dagen staat er een gerecht, ingrediënt of drankje in de spotlights. Zo bestaat er fried chicken day, nationale pannenkoek dag en martini dag. Al deze dagen worden op de Facebook pagina gedeeld met daarbij een recept om het te vieren. Deze recepten zijn zowel van Genieten zonder Gluten als andere top (hobby) koks/bloggers.

 

Het lezen van een recept is altijd fijn, maar soms wil je gewoon even de stappen visueel hebben. Ga dan zeker eens naar de Instagram pagina van Genieten zonder Gluten. Hier wordt op dinsdag het recept door middel van korte filmpjes in de story uitgelegd. Om ervoor te zorgen dat je op elk moment de filmpjes terug kan kijken, in plaats van ze slechts voor 24 uur zien, worden ze per gerecht opgeslagen in de hoogtepunten. Zo kun je dus altijd op het moment dat jij het recept maakt, de visuele instructies bekijken.

Volg je mij al op Facebook en Instagram?