Broodje shoarma

Vroeger werd er bij ons thuis met enige regelmaat shoarma gegeten. Meestal voor het hele gezin met shoarma broodjes erbij, voor mij werd er vaak wat rijst bij gekookt. Uiteraard ook lekker, maar je wil natuurlijk ook eens een lekker broodje shoarma eten. Met de broodjes van Bfree kan dit nu!

 

Ingrediënten:

- Bfree broodje

- Shoarma

- Mozzarella

- Sla naar keuze

- Knoflooksaus

Begin met het open snijden van het broodje en leg hier plakjes mozzarella in. Hierna leg je het broodje kort in de oven, zodat  de kaas smelt. Terwijl de kaas smelt, fruit je kort een ui in een pan.

 

Na ongeveer 3 minuten voeg je de shoarma toe aan de ui en eventueel shoarma kruiden, mist het vlees (genoeg) gekruid is. Als het vlees gaar is, voeg je de broccoli toe en dit laat je ongeveer 5 minuten mee bakken. Heb je liever dat je broccoli zacht is, laat de broccoli dan langer mee bakken.

Wanneer de kaas gesmolten is, haal je het broodje uit de oven en laat je hem kort afkoelen. Hierna beleg je het broodje met sla en uiteraard het meest onmisbare gedeelte van een broodje shoarma, de knoflooksaus. Als laatste voeg je de shoarma en broccoli toe en is het tijd om te Genieten zonder Gluten.