Kip kapsalon

Als ik iets graag at na een avondje stappen was het wel kapsalon. Als ik hem nu bestel, vraag ik me af hoe ik het ooit op kreeg. Toch heb ik het altijd lekker gevonden, dus ben ik mijn eigen versie gaan maken. Minder vet en meer groenten maar nog steeds heerlijk.

 

Ingrediënten:

- Aardappelpartjes

- Kipshoarma

- Courgette

- Wortel

- Paprika

- Rucola of een andere sla soort

- Kaas (ik ging zelf voor cheddar kaas)

 

Begin met het bakken van de aardappelpartjes. Doe dit in een pan met een klein beetje boter. Terwijl de aardappelen garen, snijd je de groenten. Ik had gekozen voor smalle stroken/reepjes maar je kan de groenten natuurlijk in elke vorm/maat snijden.

 

Wanneer de aardappelen gaat zijn doe je ze in een ovenschaal en zet je ze in een over die op 180 graden staat.

 

Bak in dezelfde pan als de aardappelen de groenten beet gaar en voeg ze daarna toe aan de ovenschaal.

 

Hierna bak je de kip shoarma voor ongeveer 5 minuten. De kip hoeft nog niet helemaal gaar te zijn als je het toevoegt aan de ovenschaal, want je laat het nog verder garen in de oven.

 

Na ongeveer 5 á 10 minuten voeg je de rucola en kaas toe en laat je de kaas smelten in de oven. Zodra de kaas gesmolten is, kun je gaan Genieten zonder Gluten.