Broodje steak

Iedereen kent de broodjes van de Subway wel. Laten we eerlijk zijn, ze weten altijd wel een broodje voor iedereens wil te bedenken. Alleen al als ik langs een filiaal loop, krijg ik honger door de foto's van de broodjes die in de etalage hangen. Uiteraard is bij de Subway even een broodje bestellen onmogelijk, maar toch heb ik me bij het maken van dit recept laten inspireren door Subway.

 

Ingrediënten:

- 1 glutenvrij afbak broodje

- Steak á la minute

- Komkommer

- Augurk

- Cheddar kaas

 

Optioneel: saus naar keuze

 

Zet de oven aan en bak het broodje af zoals aangegeven op de verpakking. Snijd ,terwijl het broodje in de oven zit, de komkommer en augurk in plakjes.

 

Wanneer het broodje klaar is haal je hem uit de oven en zet je een pan op vuur om de steak te bakken. De reden dat ik zelf de steak niet eerder klaar maak, is omdat ik het broodje eerst wil laten afkoelen voordat ik het broodje maak.

 

Terwijl de steak in de pan ligt, beleg ik het broodje met een plakje kaas, komkommer en augurk. Zoals op de foto te zien is, heb ik zelf cocktail augurk gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook grote augurken gebruiken. Als de steak klaar is leg je deze op het broodje. Ik ben zelf een enorme kaas fan, vandaar dat ik op de steak nog een plak cheddar heb gedaan. Om het nog een soort van gezond te maken heb ik er nog extra komkommer en augurk bij gedaan.

 

Zoals dit recept laat zien; je hoeft de Subway niet te missen. Met die broodje kun je van de Subway Genieten zonder Gluten.