Pasta gerechten

Zeggen dat ik een pasta fan ben, is een understatement. Als ik de kans krijg eet ik elke dag pasta, elke dag een andere soort waardoor het net iets anders lijkt. 

 

Vroeger at ik alleen pasta van Schär, simpel weg omdat er geen andere merken waren toen ik net glutenvrij was. Sinds een jaar of 5 zie je in steeds meer winkels verschillende merken glutenvrije pasta. Eerst was ik niet zo van het uitproberen van de verschillende merken, wat ik at was lekker dus het was wel best. 

 

Wanneer ik merkte dat de andere merken soms goedkoper waren, ben ik gaan kijken naar de verschillende opties die er waren. Zelf ben ik groot fan van de pasta van de Aldi en Lidl. De pasta van de Aldi is ongeveer €1,10 , wat voor glutenvrij zeer goedkoop is. Daarnaast heeft de Lidl eens in de zoveel tijd kikkererwten en rode linzen pasta in de aanbieding, ook een aanrader. 

 

Pasta tip: Ik kook de pasta altijd een paar minuten langer dan op de verpakking staat. Dit omdat de pasta snel hard wordt wanneer je het net te kort kookt.