Bouillon met paddenstoelen en tortellini

Persoonlijk ben ik van mening dat een soep als avondeten niet genoeg is. Dit komt vooral door het feit dat ik er nooit stokbrood bij nam (dit had ik niet standaard in huis) en de meeste kant en klare glutenvrije soepen geen gehaktballen bevat. Toch zijn er soms dagen dat een soep als avondeten erg lekker zijn. Opzoek dus naar een variant die vullend genoeg is. Ik kwam op het volgende recept.

 

Ingrediënten:

- Rundvleesbouillon

- Rode ui

- Prei

- Kastanjechampignons

- Oesterzwammen

- Shi-take

- Paprika

- Tortellini

 

Ja daar is hij weer; ook dit gerecht begin ik met het fruiten van een rode ui en wat prei in een warme pan met wat olie. Dit duurt ongeveer een minuutje of 5 en daarna is het tijd om de verschillende paddenstoelen toe te voegen aan de pan.

 

Laat de paddenstoelen voor ongeveer 10 minuten op een laag vuur mee bakken voordat je de paprika en rundvleesbouillon toevoegt aan de pan. Laat het geheel voor ongeveer 20 minuten op een laag vuurtje op staan.

 

Om ervoor te zorgen dat de bouillon vullend is, voegde ik de glutenvrije tortellini van de Jumbo toe. Deze kook ik gaar in de bouillon. Dit duurt ongeveer een minuut of 5. Laat de pan niet te lang op het vuur staan, want dan klapt de pasta open.

 

Zodra de tortellini gaar is, is het tijd om te Genieten zonder Gluten.

Bouillon