Beachclub Puur

Beachclub Puur in Drimmelen is een heerlijke plek om in de zomer te genieten van het water en een heerlijk drankje en hapje. Daarnaast kun je er het hele jaar door genieten van Puur bites en high tea. Zelf heb ik een tijdje geleden een high tea gedaan en deze was, speciaal voor mij, geheel glutenvrij gemaakt.

 

Belangrijk om te weten is dat een high tea niet standaard glutenvrij is en de spullen dus ook echt ingekocht moeten worden. Ga dus niet zomaar langs, dan maak je het erg lastig. Wanneer je minimaal 24 uur van de voren reserveert, wordt er een glutenvrije high tea geregeld. Er worden 2 verschillende high tea’s georganiseerd; eentje met enkel zoetigheid of een met 3 rondes. Ik heb gebruik gemaakt van die met 3 rondes en deze was slechts €25,- en het arrangement duurt 2,5 uur en je hebt onbeperkt thee.

 

Eerste ronde

De eerste ronde was voor iedereen hetzelfde. Een heerlijke simpele tomaten soep. Als je het mij vraagt altijd een goed begin van een high tea rond 13:00 uur.

 

Tweede ronde

De tweede ronde bestond uit hartige hapjes; een wrap met Serrano ham, een sandwich met carpaccio en een sandwich met gerookte kipfilet. Alle sausjes en dressing die gebruikt worden zijn glutenvrij en met zorg bereidt. Ja je krijgt net wat anders op je bord als de glutenvolle high tea, maar ik had niets te klagen. Wraps is glutenvrij een lastig verhaal, maar er was veel moeite in gestopt en enorm lekker.

 

Derde ronde

Dit is voor vele de ronde waar het allemaal om draait; de zoetige ronde. Deze ronde bestond voor mij uit een roze koek, een chocolade muffin, een cakeje met chocolade en een eerlijke toef slagroom. Zelf ben ik niet echt een zoete kauw, maar ik heb er enorm van genoten.

 

Uiteraard heb je tijdens het gehele arrangement onbeperkt thee tot je beschikking. Na de 3 rondes zit je lekker vol en uiteraard heb je een hele gezellig middag met de personen waar je mee bent.

Heb je een andere allergie of intolerantie? Heeft dit bij je reservering aan, want als ze het tijdig weten zorgen ze ervoor dat er voor iedereen een heerlijke plank aan hapjes op tafel komt zodat je kunt Genieten zonder Gluten.