Supermarkt tips

Er zijn steeds meer restaurants die goed bezig zijn als het gaat om glutenvrij. Dit is dan ook de reden dat ik ben begonnen met het schrijven mijn restaurant tips . Naast dat de restaurants er steeds meer mee bezig zijn, moet ik ook credits geven aan de (online) supermarkten.

 

Vroeger haalde ik altijd glutenvrije winkels/reformhuizen waar ik soms minimaal 20 minuten voor moest rijden met de auto. Naast het lastige feit dat je niet zomaar overal iets kon kopen, was het vaak ook zeer duur. Dit puur omdat ze de enige waren die het verkochten, wat ik ze niet 100% kwalijk neem. Ik snap dat je als commercieel bedrijf gebruikt wilt maken van het feit dat je de enige aanbieder bent, maar mensen met coeliakie kunnen niet zonder glutenvrij eten waardoor ze genoodzaakt zijn penning 16 te betalen.

 

Gelukkig zijn er steeds meer supermarkten waar glutenvrije producten te koop zijn. Deze supermarkten hebben, net zoals de restaurants, recht op een review als je het mij vraagt. Supermarkten komen vaak met nieuwe producten. Deze ga ik niet per product in een nieuwe blog benoemen, in plaats daarvan maak ik gebruik van foto’s want een foto zegt meer dan 1000 woorden. Deze foto’s zijn te vinden op mijn Instagram pagina in mijn hoogtepunten. Elke (online) supermarkt heeft/krijgt zijn eigen story, maar daarnaast zal ik ook eens in de zoveel tijd de informatie toevoegen aan de bestaande blog over de supermarkt.