Action

Ja, je leest het goed er staat echt Action en dat als supermarkt tip. Het is uiteraard geen supermarkt, maar er zijn enorm veel glutenvrije producten te vinden! Dit maakt het dan ook niet meer dan normaal dat er een artikel gewijd wordt aan deze winkel.

 

Ik denk dat met mij een hoop anderen enorm graag een bezoekje brengen aan de Action. Leuke dingen om je woning aan te kleden, maar ook handige dingen voor in de keuken en daarnaast dus ook nog eens voedsel. Dit zijn vooral snacks, maar ook die moet je in huis hebben toch!

 

Snoep

Er is bij de Action een hoop snoep te verkrijgen dat glutenvrij is. Hier heb je een kort overzicht van mijn persoonlijke favorieten:

- Gaper salmiakmix

- Red Band zure bliksems

- Trolli glimwormen

- Venco dropharingen zacht zout

- Maoam Fizzingz pinballs

- Gummy blocks

- Gummy flesjes

Chips, nootjes & toastjes

Een avondje op de bank gepland en zin in wat lekkers erbij? Ook hiervoor kun je genoeg lekkers bij de Action vinden dat ook nog eens glutenvrij is.

- Natural happiness rice crackers

- Croky chips

- Corn roasted & salted (mijn all time favorite!)

- Better snexx hummus chips garlic

- Diverse nootjes & naturel chips

Uiteraard is niet alles in een hokje te plaatsen, maar dat wil niet zeggen dat ze niet het benoemen waard zijn. Daarom dus hierbij nog een lijstje met must have glutenvrije producten van de action.

- Maggi (JAAA deze is glutenvrij!)

- All natural bars

- Rocky rice reep

- Zer pasta / rice / noodles (deze zijn met een lekkere smaakvolle saus erg lekker, anders zou ik altijd gaan voor pasta of noodles uit de supermarkt).

 

Bovenstaande producten zijn slechts een kleine greep uit het glutenvrije assortiment van de action. Zo hebben ze dit seizoen ook glutenvrije KitKat haasje, maar zijn er nog veel meer producten. Dit zijn slechts de producten die ik zelf met regelmaat aanschaf. De action is dus zeker de moeite waard om te bezoeken en lekker op jacht te gaan. Ik vind dit de leukste tripjes die er zijn; lekker rond snuffelen, ingrediënten checken en als het glutenvrij is mee naar huis nemen om te proeven en hopelijk te Genieten zonder Gluten.